Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

• Bijgewerkt
Wil je geen gebruik meer maken van onze app? Geen probleem, je kunt jouw Seenons- account laten sluiten.

Let op: je kunt je account enkel sluiten als er geen actieve afvalstromen of containers meer in staan. Heb je nog containers of andere accessoires via Seenons? Zorg ervoor dat je eerst de dienstverlening met ons stopzet. Bevestiging gehad dat de dienstverlening is beëindigd?
  • ga naar 'Account'
  • klik op 'Account sluiten'
  • een van onze Support-collega's beoordeelt of jouw account gesloten kan worden. Je ontvangt daarvan een bevestiging per mail.