Hoe kan ik voor de eerste keer inloggen?

• Bijgewerkt

Welkom! Hoe je voor de eerste keer inlogt hangt af van je situatie:

Ik werk voor een bedrijf dat binnenkort start met Seenons

Start jouw organisatie binnenkort met Seenons? Dan hebben wij een account voor je aangemaakt.

Je hebt een mail ontvangen om je account te activeren:

• Ga in je inbox naar de mail van Seenons genaamd 'Je bent uitgenodigd voor Seenons, activeer nu je account'
  • Klik op de link in die mail
  • Volg de stappen om je wachtwoord in te stellen
  • Je account is nu geactiveerd! Ga naar de Seenons app, en log in met je nieuwe wachtwoord ­čܬ

Je kunt nu direct beginnen!

ÔŁô Heb je geen mail ontvangen of is de uitnodiging verlopen, vraag dan een nieuwe aan door op app.seenons.com op 'wachtwoord vergeten' te drukken.

Ik heb zelf een account aangemaakt voor Seenons

Om je aan te melden als nieuwe klant, heb je je als het goed is zelf een account aangemaakt op app.seenons.com .

Daarna heb je een mail ontvangen om je Seenons-account te activeren:

• Ga in je inbox naar de mail genaamd 'Welkom bij Seenons, activeer nu je account'.
  • Klik op de link in die mail
  • Volg de stappen om je wachtwoord in te stellen
  • Wachtwoord ingesteld en goed onthouden? Je kunt nu inloggen op app.seenons.com

En begin meteen met het inplannen van je eerste afvalstroom.

ÔŁô Nog geen account aangemaakt? Via app.seenons.com maak je gemakkelijk en vrijblijvend een account aan.

Mijn bedrijf werkt al met Seenons

Werkt je bedrijf al met Seenons en wil je als nieuwe gebruiker worden toegevoegd aan jullie account?

Vraag dan een collega die beheerder is om jou toe te voegen aan jullie account. Dat kan via de knop 'Beheer gebruikers' onder Account. Lees hier meer over het toevoegen van gebruikers.

Ik ben uitgenodigd voor een Seenons-account

Gaaf, je hebt een uitnodiging gehad om met Seenons te werken! Zo ga je te werk:

1. Klik op de link of scan de QR code en volg de stappen om een account voor Seenons aan te maken.
  2. Je ontvangt een mail van Seenons om je account te activeren. Volg de link in je mail. Je kunt nu direct beginnen!