Hoe kan ik mijn betaalmethode wijzigen?

• Bijgewerkt

Log in op de Seenons app:

• ga naar 'Account'
  • klik op 'Wijzig betaalmethode'
  • Je hebt nu 2 keuzes:

Als je voor automatische incasso kiest, krijg je aan het einde van elke maand een factuur en wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven. Zodra je op 'bijwerken' klikt, word je doorgestuurd naar een betaalpagina van Mollie om 0,01 euro over te maken. Daarmee kunnen we je rekeningnummer verifiëren.

Je kunt ook voor overschrijving kiezen. Dan ontvang je ook een factuur aan het einde van de maand, en vragen we je om die binnen 14 dagen na ontvangst zelf aan ons over te maken.
  • Controleer ook meteen even je factuurgegevens, met name je e-mailadres! Dan weten we zeker dat de factuur elke maand aankomt ;)
  • Klik dan op 'bijwerken' en klaar!