Hoe wissel ik tussen bedrijfslocaties of filialen?

• Bijgewerkt

Heb je meerdere bedrijfslocaties of filialen toegevoegd aan jouw Seenons-account? Je vindt ze allemaal terug in de app.

Om te schakelen tussen locaties klik je linksboven in het Afvalstromen- of Kalenderoverzicht op je huidige locatie. Er opent nu een dropdown-menu met alle andere locaties die je kunt selecteren.

Snelle oplossingen

Staat de locatie die je zoekt er niet tussen? Voeg dan een nieuwe ophaallocatie toe.

Is de locatie al aangemaakt, maar zie je hem er toch niet tussenstaan? Vraag dan aan een beheerder of hij/zij jou kan toevoegen aan een filiaal.

šŸ’”
Ben je zelf beheerder en kom je er niet uit? šŸ“Ø Neem dan contact met ons op via de knop 'Support' in de Seenons app.