Kan ik ophaalnotities doorgeven aan de chauffeur?

• Bijgewerkt

Je kunt een ophaalnotitie voor de inzamelaar doorgeven. Wanneer je een nieuwe afvalstroom toevoegt, of een ingeplande stroom wijzigt, vragen wij je om een ophaallocatie te kiezen.

• Ga in de Seenons app naar het tabblad 'Afvalstromen'
  • Klik op wijzig afvalstroom en vervolgens op 'ophaal locatie'
  • Klik onder de ophaallocatie op 'Wijzigen' of voeg een nieuwe ophaallocatie toe
  • Pas de naam van de ophaallocatie aan of voeg deze toe
  • Je kunt onderin een notitie doorgeven voor de bestuurder
  • Klik op 'Ga verder' om je wijzigingen op te slaan, en klaar!