Hoe wijzig ik hoe vaak ik mijn afvalstroom wil laten ophalen?

Vincent van Elsas
Vincent van Elsas

Je kunt de frequentie van je afvalinzameling heel makkelijk aanpassen in het Afvalstromen-overzicht:

• Ga in de Seenons app naar 'Afvalstromen'
    Je ziet daar een overzicht van de afvalstromen die je op dit moment hebt toegevoegd.
  • Klik op de knop 'Wijzigen'
  • Klik dan op 'Ophaalschema' om de frequentie van de afvalstroom aan te passen.

Lees meer over hoe vaak je een afvalstroom kan laten ophalen in "Hoe vaak kan ik mijn afvalstroom laten ophalen?"