Hoe wijzig ik het aantal zakken, emmers of containers van mijn afvalstroom?

Vincent van Elsas
Vincent van Elsas
  • Bijgewerkt

Ga in de Seenons app naar 'Afvalstromen'. Je ziet daar een overzicht van de afvalstromen die je op dit moment hebt toegevoegd.

Voor het wijzigen van het aantal inzamelmiddelen zoals emmers of zakken:

• klik je op de knop 'Wijzigen'
  • klik vervolgens op 'Selecteer aantal'
  • pas het aantal en de soort inzamelmiddelen aan
  • klik nu op 'Ga verder' en je wijziging is opgeslagen!

Is het niet mogelijk om het aantal zakken, emmers of containers te wijzigen, geef dan je gewenste wijziging door via dit formulier.

Lees meer over de beschikbare containers en andere inzamelmiddelen per afvalstroom in "Welke inzamelmiddelen kan ik kiezen per afvalstroom?"