Hoe wijzig ik het aantal zakken, emmers of containers van mijn contract?

Ga in de Seenons app naar 'Contracten'. Je ziet daar een overzicht van de contracten die je op dit moment hebt toegevoegd.

Voor het wijzigen van het aantal materieel, zoals containers, pallets of zakken:

• klik je op de knop 'Bekijk details'
  • klik vervolgens op 'Aantal'
  • Via '+ Huur extra materieel' kom je in een formulier waar je extra materieel kunt aanvragen. Vul het formulier aan en klik op 'Verzenden'
  • Een van onze support medewerkers zal je verder helpen

Lees meer over de beschikbare containers en andere materieel per afvalstroom in "Welk materieel kan ik kiezen per contract?"