Hoe maak ik een nieuwe bedrijfslocatie of filiaal aan?

Om een extra locatie toe te voegen in de Seenons app:

• Klik rechtsboven op het ⚙️ icoon en klik op 'Organisatiebeheer'*
  • Ga naar het tabblad 'Locaties'
  • klik rechts onderin op '+ Voeg nieuwe locatie toe'

Gelukt? ✅ Als je een locatie succesvol hebt toegevoegd, zie je dat hier staan:

• Klik bovenin op het dropdown-menu. Je ziet daar nu alle locaties waar jij bevoegd voor bent.

* Let op
Je ziet de optie 'Organisatiebeheer' alleen als je organisatiebeheerder bent. Zie je de knop niet? Vraag dan aan de beheerder van jullie Seenons-account (bijv. je teamleider of manager) om een locatie toe te voegen, of om jou ook Admin/beheerder te maken.