Hoe plan ik een eerste opdracht in?

Ga naar "Contracten" en klik op "Nieuw contract aanvragen" rechtsonder.

• Je begint met het kiezen van een afvalstroom, bijvoorbeeld papier, PMD of etensresten
  • Geef aan of je materieel zoals zakken of containers nodig hebt
  • Selecteer het aantal en volume van het materieel
  • Kies hoe vaak je een lediging wilt hebben. Hier lees je meer over wanneer je jouw afval kunt laten ophalen
  • Selecteer een bestaand ophaalpunt of maak een nieuwe ophaalpunt aan
  • Volg de stappen en controleer je samengesteld contract

Tevreden met de samenstelling van je contract? Klik op "Afronden" en klaar! Je eerste ophaalmoment is ingepland. Met notificaties houden we je op de hoogte wanneer we bij je zullen zijn.

Nóg een andere afvalstroom laten ophalen? Je kunt altijd extra contracten toevoegen. Ga terug naar “Contracten” in het menu. Klik weer op "Nieuw contract aanvragen" en kies een nieuwe afvalstroom.

Wil je een ingeplande afvalstroom toch vaker of minder vaak laten ophalen? Lees hier hoe je de ophaalfrequentie wijzigt.

Meer over contracten toevoegen lees je hier.