Kan ik ophaalinstructies doorgeven aan de chauffeur?

Je kunt een ophaalnotitie voor de dienstverlener doorgeven. Wanneer je een nieuw contract toevoegt, of een bestaand contract wijzigt, vragen wij je om een ophaalpunt te kiezen. Je kunt via het tabblad 'Locatie' ook nieuwe ophaalpunten toevoegen of bestaande wijzigen;

• Ga in de Seenons app naar het tabblad 'Locatie'
  • Scroll naar 'Ophaalpunten'
  • Vervolgens kun je een bestaand ophaalpunt wijzigen of voeg een nieuwe ophaalpunt toe
  • Je kunt een locatie naam toevoegen en instructies doorgeven voor de bestuurder. Je kunt ook een contactpersoon en telefoonnummer doorgeven. Wel zo handig!
  • Klik op 'Bevestigen' om je wijzigingen op te slaan, en klaar!

Tip 💡

Noem bijvoorbeeld een duidelijk herkenningspunt, of de beste route om bij het afval te komen. Probeer het wel kort en bondig te houden.