Hoe kan ik een gebruiker verwijderen?

Je kunt collega's eenvoudig verwijderen als gebruiker van Seenons!

Log in op de Seenons app:

  • Klik rechtsboven op het ⚙️ icoon en klik op 'Organisatiebeheer'*
  • Ga naar het tabblad 'Gebruikers'
  • Klik rechts naast de naam van de collega op het 🗑️ icoon

Je kunt in plaats van een gebruiker verwijderen, ook alleen de rechten van een gebruiker aanpassen.

* Je ziet de optie 'Organisatiebeheer' alleen als je organisatiebeheerder bent. Zie je de knop niet? Vraag dan aan de beheerder van jullie Seenons-account (bijv. je teamleider of manager) om een gebruiker toe te voegen, of om jou ook Admin/beheerder te maken.