Hoe kan ik organisatiebeheerder worden?

Wil je admin worden van jullie organisatie in de Seenons-app? Zodat je ook andere gebruikers en locaties kunt beheren en toevoegen? Dat heet 'Organisatiebeheerder' in de app

• Vraag een andere beheerder of 'Organisatiebeheerder' van jouw organisatie om jouw gebruikersrechten aan te passen.
  • Dat kan onder het ⚙️ icoon en vervolgens 'Organisatiebeheer'. Onder het tabje 'Gebruikers' kunnen jouw rechten aangepast worden.