Hoe vaak kan ik mijn afval laten ophalen?

Er zijn twee verschillende manieren waarop je een afvalstroom kan laten ophalen:

• vaste frequentie
  • op aanvraag of op afroep

Bij een vaste frequentie kies je voor een opdrachten op een vaste dag of meerdere dagen in de week. Je kan er ook voor kiezen elke 2 / 3 / 4 weken een opdracht in te plannen.

Bij op afroep plan je wanneer je genoeg afval hebt verzameld zelf je eerstvolgende ophaalmoment in. Je kiest flexibel een datum die je het beste uitkomt.

In beide gevallen kan je via de knop 'Extra's aanvragen' een losse opdracht inplannen. Meer over het plannen van losse opdrachten lees je hier.

Kijk in de Seenons app welke mogelijkheden er bij jou zijn. Meer over het wijzigen van de frequentie van je afvalinzameling lees je hier.